201805.13
0

На 29.05. ще се проведе обучение на тема „Новите правила за личните данни“

На 25 май 2018 г., официално започва да действа влезлият в сила Регламент 2016/679/ЕС (GDPR/Регламентът), засягащ защитата на физически лица във връзка с обработването на техни лични данни и в контекста на свободното движение на такива данни. Целта на новия Регламент е да хармонизира регулациите за обработката, съхранението и трансфера на лични данни в страните от ЕС и да осъвремени настоящата законова рамка, приета с директива на ЕС през далечната 1995 г. Това налага и актуализацията на сега действащия в България Закон за защита на личните данни.

 При провеждането на това обучение ще потърсим заедно отговорите на следните въпроси:

  1. Съдържание на обучението:

Какво се промени в нормативната уредба за защита на личните данни?
Как се промени?
Какви действия се изисква да предприемем във връзка с новите правила?
Кои са възможните практически решения?
Какви са последиците от неспазване на правилата?
Дискусия

2. Брой участници: максимално 20 човека в група

3. Дата и място на провеждане: 29.05.2018 г., гр. Варна, ул. Роза 38, партер

4. Продължителност на обучението: 1 ден от 9.30 до 13.30 часа

5. Водещ: Мирослав Димитров  – адвокат от ВАК, експерт към КТ „Подкрепа“

6. Такса участие: – 100.00 лв. без ДДС на лице.

При повече от един участник от фирма – 5% отстъпка за всеки участник.

7. Плащане: Таксата за обучението се заплаща най-късно до 23.05.2018.

Извършва се по банковата сметка на  ЦПО към “СТМ– ЛТМ” ООД:

ТОКУДА БАНК АД, IBAN: BG 58CREX92601056661801, BIC: CREXBGSF

При интерес, свържете се с нас:

e-mail: stmltmvarna@gmail.com

тел. 0700 20 221

0882 597 629 – Галина Атанасова

0886 198 468  – Тереза Цанева

Може да използвате и формата ни за записвания:

Данни за фирмата

Име на дружество / физическо лице*

Адрес

Лице за контакт:

Име, Презиме, Фамилия*

Вашият Email*

Телефон за връзка*

Име на курса/обучението*

Брой участници

Съобщение/Допълнителни въпроси

Публикувай коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са маркирани със * *